Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen & Steppen in Amersfoort

Details over dit uitje

De gids van Amersfoort Excursies laat u in 'Beppen, Opscheppen & Steppen', een unieke culinaire steptocht, alle mooie bezienswaardigheden zien.

Een heerlijk avondje uit en nog lekker eten ook. De ultieme tijdsbesteding voor die lome zomeravond of die frisse lentedag!

Onze vakkundige gidsen nemen uw gezelschap mee op de step en zo ontdekken we alle fraaie straten en steegjes van een bruisende Keistad. Het blijft elke keer weer een verrassing bij welk restaurant we nu weer halt houden.

Iedere keer staat er weer een lekker gerecht op u te wachten en dat maakt hongerig, maar ook motiverend! En niet geheel onbelangrijk, u verbrandt ook nog eens de nodige calorieën!

Geniet van de verhalen van onze gids en laat het u smaken. In het laatste restaurant kunt u van het verdiende dessert genieten en met uitzicht op de binnenstad van Amersfoort sluiten we deze tocht af met een kopje koffie of een lekker likeurtje. Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptour deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptour deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan