Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Amersfoort

Details over dit uitje
Flikken Amersfoort

Help! Amersfoort is in rep en roer, een belangrijke politicus uit Amersfoort is vermoord en de dader is nog altijd op vrije voeten. De politie is druk bezig met deze zaak, maar kon deze tot dusverre niet oplossen. Volg de aanwijzingen op diverse locaties om de zaak van Flikken Amersfoort op te lossen, net zoals de rechercheurs in de bekende TV-serie. Is jouw team de dader te slim af en weten jullie de identiteit van de moordenaar te achterhalen?

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, die de strijd met elkaar aan gaan. Flikken Amersfoort bestaat uit drie onderdelen, waarbij jullie op zoek gaan naar de moordenaar, het moordwapen en de moordlocatie. Was het Vladimir Barbarov of toch de Spanjaard Alejandro Delgado? Zij hebben allebei een motief. We zullen er snel achter komen.

Na twee uur speuren komt iedereen weer bij elkaar om de bevindingen te bespreken, onder het genot van een welverdiend drankje. Dit doen we in een gezellig café in het centrum van de stad, waarbij jullie uiteraard te horen krijgen welke team de moordzaak van Flikken Amersfoort het beste heeft opgelost. Niets is zeker tot het einde. Succes, wij rekenen op jullie!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een versnapering voor onderweg
  • Één comsumptie na afloop
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Uiteraard is Flikken uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt Flikken Amersfoort ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Komt u niet met het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Dan kunt u toch boeken, mits u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan