Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Step Speurtocht in Amersfoort

Details over dit uitje

De GPS Step Speurtocht van Amersfoort Excursies is sportief steppen door het centrum van Amersfoort, met behulp van een ultramoderne GPS ontvanger.

Wij hebben voor deze ontdekkingstocht sportieve steppen geheel rijklaar gemaakt. Uw route door de binnenstad krijgt u van ons door via GPS.

Tussendoor gaat u de leukste opdrachten uitvoeren die speciaal voor dit evenement zijn samengesteld. Misschien kunt u nog wat hulp van het rondlopende publiek goed gebruiken, want deze GPS Step Speurtocht vereist enig doorzettingsvermogen en creativiteit!

Uw gezelschap wordt ingedeeld in diverse teams van maximaal 8 personen. U gaat met uw team door het centrum en zult uiteindelijk het Amersfoortse leven van dichtbij leren kennen.

Natuurlijk zullen wij u niet zomaar laten gaan. Het team dat het snelst de puzzeltocht heeft gereden en daarbij ook nog eens het beste heeft gescoord met de vragen en opdrachten, krijgt tijdens de afsluitende borrel de felbegeerde hoofdprijs uitgereikt!

Wat die hoofdprijs inhoudt? Strijd maar mee en step maar mee!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 Drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Steppen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan