Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Lunch in Amersfoort

Details over dit uitje

Een culinaire World Press Photo in de Keistad, dat is Get the Picture lunch van Amersfoort Excursies: een mix van lekker eten en het schieten van plaatjes van de historische binnenstad.

Tijdens deze puzzeltocht loopt u steeds weer naar een ander restaurant voor een nieuw en overheerlijk gerecht! Lekkerder konden we het niet maken!

De binnenstad staat bekend om zijn vele fotogenieke monumenten. En dan hebben we het niet alleen over de Amersfoortse Kei natuurlijk!

Voordat we beginnen zorgen onze enthousiaste begeleider ervoor dat u alles begrijpt en u klaar staat voor deze kunstzinnige puzzeltocht vol ontdekkingen!

Er zijn natuurlijk altijd bonuspunten te verdienen! Misschien een grappige foto van een BN-er of een foto van de burgemeester, het kan allemaal tijdens deze ontdekkingsreis door de binnenstad!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in een aantal teams en elk team gaat op weg om de mooiste plaatjes te schieten, natuurlijk op basis van de opdrachten die wij u inmiddels hebben gegeven. Als een echte paparazzi gaat u op pad om de mooiste monumenten van de Keistad vast te leggen.

Let wel op de tijd! U wilt natuurlijk de lekkere gerechten niet missen!

Op het eind van de middag staat voor het winnende team de enige echte hoofdprijs klaar en na afloop krijgt u een cd met de kiekjes erop thuisgestuurd!

Programma-indicatie:

11.00 - 11.30 Ontvangst en programma uitleg
11.30 - 12.00 Puzzeltocht deel 1
12.00 - 12.45 Voorgerecht
12.45 - 13.45 Puzzeltocht deel 2
13.45 - 14.00 Prijsuitreiking
14.00 - 15.30 Hoofd-en nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3 gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • CD met alle foto's
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit uitje. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan