Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Lunch in Amersfoort

Details over dit uitje

De Ik hou van Holland Lunch van Amersfoort Excursies lijkt op de tv-quiz, maar dan beter en is te spelen in de Keistad, inclusief heerlijke 3-gangen lunch.

Het gezelschap wordt verdeeld in twee teams. De twee teams luisteren naar bekende muziekfragmenten en beantwoorden originele en vaak knotsgekke vragen over bekende Nederlandse artiesten. Jantje Smit, de drie J’s, Geer en Goor en talloze andere smaakmakers komen in sneltreintempo langs.

Beide teams gaan af op de hints van onze spontane quizmaster. Zingen, lachen, grappen en grollen, uw gezelschap wordt prima onderhouden door onze spraakmakende goedgebekte quizmaster! Natuurlijk hebben we ook diverse petjes, oranje sjaaltjes en andere attributen voor u in de aanbieding.

Ondertussen geniet u van een sublieme 3-gangen lunch en smult u er lekker op los.

Natuurlijk speelt u voor de uiteindelijke hoofdprijs, maar misschien bent u dat tijdens het spelen van de quiz al helemaal kwijt, tussen de polonaises en de kwinkslagen door is het soms moeilijk concentreren! Niet getreurd, wij houden zoals altijd de stand bij en laten elk team tot zijn recht komen!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan