Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Dinerspel Amersfoort

Details over dit uitje
Flikken Dinerspel Amersfoort

Houdt u van lekker eten en dol op een spannend avontuur? Combineer jouw interesses in het super spannende Flikken Dinerspel van Amersfoort Excursies. Geniet van het Flikken Dinerspel in hartje Amersfoort en kruip ondertussen in de huid van een echte rechercheur. Wie blijkt een natuurtalent te zijn en wie lost deze moordzaak als eerst op?

De groep wordt verdeeld in verschillende teams en strijden, in een race tegen de klok, tegen elkaar. Aan de hand van een opdrachtenboekje en een politiedossier gaan jullie de moordzaak van Flikken Amersfoort oplossen. Als het donker is zullen jullie extra je best moeten doen om de aanwijzingen te vinden.

Hier zult u stevige trek van krijgen en dat is maar goed ook, want het Flikken Dinerspel leidt jullie langs drie verschillende restaurants waar jullie kunnen genieten van de lekkerste gerechten. In het tweede deel zullen jullie de vaart erin moeten houden, anders is het moordwapen zomaar al verdwenen. Welk team zorgt voor gerechtigheid en sluit de dader op.

Jullie zoektocht leidt onherroepelijk naar het laatste restaurant, waar genoten wordt van een overheerlijk dessert. Hier wordt het kaf van het koren gescheiden, als de resultaten bekend worden gemaakt. Het beste detectiveteam gaat aan de haal met de winst en wordt rijkelijk beloond!

Programma-indicatie

18.00 - 19.00 Diner voorgerecht / speluitleg
19.00 - 20.00 Flikken deel 1
20.00 - 21.00 Diner hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Flikken deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan