Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Naaktmodel Schilderen in Amersfoort

Details over dit uitje

Nee, Amersfoort Excursies laat u in deze workshop niet naakt modelschilderen; u gaat een naaktmodel schilderen. Wij het model, u de creativiteit.

Af en toe plukken wij is een argeloze Amersfoortse voorbijganger van de straat om voor ons als model te werken. Dat gelooft u toch zelf niet?

Het beroep van naaktmodel is een hele lastige. Niet alleen moet je heel lang heel stil kunnen blijven zitten, je moet ook nog alle giechelende schilders kunnen weerstaan!

Wij zorgen voor een naakt mannelijk of vrouwelijk model, een professionele beeldend kunstenaar als begeleider en doek, verf en penselen. U zorgt voor de nodige creativiteit en het schildertalent.

Tijdens deze cursus wordt u de kunst van het kijken bijgebracht: de basis van de schilderkunst. Aan de hand van inleidende oefeningen leert u uw eigen weergave van het naaktmodel te creëren.

Het schilderen van mensen is fascinerend, dat zult u zelf gaan zien. Een beetje artiest laat zich natuurlijk niet afleiden van zijn werk, behalve door een wel heel leuk naaktmodel!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Model
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Amersfoort Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan