Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Amersfoort

Details over dit uitje
Ranking the Stars Diner in Amersfoort

Amersfoort Excursies presenteert het ultieme bedrijfsuitje of groepsuitje voor iedereen die wat bijzonders te melden heeft en het niet erg vindt om een geheimpje te delen! Ranking The Stars in Amersfoort speelt zich af in een gezellig decor, bovendien serveren wij er ook nog eens een compleet 3-gangen diner bij. Smakelijk en onthullend, zowel feestelijk maar vooral gezellig en eindelijk komt u er eens achter dat die ene collega of uw beste vriendin er wel een hele gekke gewoonte op na houdt.

Ranking The Stars draait om het zo goed mogelijk inschatten van alle andere deelnemers. Vooraf vult u een vragenlijst in zodat onze quizmaster alle feiten op een rij heeft staan. Daarna gaat u aan de hand van algemene vragen de anderen ranken, in koppels of in teams. En die vragen zijn doorgaans een beetje ludiek. Wie heeft de meeste relaties achter de rug? Wie komt er wel eens in de kroeg zonder dat zijn of haar partner het weet? Dat soort vragen dus.....

Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt, ontvangt van onze spelleider de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs. Mocht uw team niet erg op dreef zijn, dan beleeft u alsnog een uitstekende avond want de culinaire hoogstandjes van onze chef-kok zullen u zeker niet teleurstellen!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Een uitgebreid 3 gangen diner
  • Toplocatie in centrum Amersfoort
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan