Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Mondriaanhuis in Amersfoort

Details over dit uitje

Tijdens de rondleiding door het Mondriaanhuis in Amersfoort neemt de gids van Amersfoort Excursies u mee naar één van de grootste avant-garde kunstenaars.

De schilderijen van Piet Mondriaan zijn terecht gekomen over de hele wereld. Deze bekende kunstenaar werd geboren in Amersfoort, in een huis waar momenteel schitterende tentoonstellingen zijn ingericht over zijn werk en zijn leven.

In 1920 maakte Piet Mondriaan zijn eerste neo-plasticistische schilderij. Met zijn kunst had hij enorme invloed op diverse culturele stromingen, zoals de architectuur. In het Mondriaanhuis komt u op de benedenverdieping meer te weten over zijn leven en de persoon achter de kunstenaar. In de Schatkamer is eerder werk te zien en de diverse activiteiten die hij in zijn Parijse atelier aan de Rue du Départ 26 ontplooide.

Bekijk de diverse tentoonstellingen in het Mondriaanhuis in Amersfoort en laat u inspireren door de prachtige anekdotes van onze begeleider die een enorme hoeveelheid kennis heeft vergaard omtrent deze wereldberoemde smaakmaker in de kunstwereld.

Inclusief:
  • Privé-rondleiding
  • te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan