Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding Mondriaanhuis – Rondvaart Amersfoort – Diner

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding Mondriaanhuis – Rondvaart Amersfoort – Diner

Amersfoort Excursies neemt uw gezelschap mee naar de mooiste bezienswaardigheden van Amersfoort, waaronder het Mondriaanhuis.

Dit combinatiearrangement wordt feestelijk afgesloten met een verrukkelijk diner in één van de beste Amersfoortse restaurants.

Tijdens dit uitstapje met collega's, vrienden of familie komt u geheel culinair en cultureel aan uw trekken.

Onderstaande tijdsindicatie is uiteraard indicatief en kan geheel op uw wensen worden aangepast.

16.00 - 17.00 Rondleiding Mondriaanhuis

De bekendste inwoner van Amersfoort is Piet Mondriaan. Deze wereldbefaamde kunstenaar werd geboren in Amersfoort, op een locatie waar momenteel schitterende tentoonstellingen zijn ingericht over zijn werk en leven.

Tijdens deze rondleiding door het Mondriaanhuis neemt een professionele gids van Amersfoort Excursies u mee naar de wereld van één van de grootste Nederlandse avant-garde kunstenaars. Onze gids weet allerlei leuke anekdotes te vertellen over de kunst in die tijd en weet u te boeien met opmerkelijke historisch en culturele bespiegelingen.

17.00 - 18.00 Rondvaart

Stap in een comfortabele rondvaartboot van Amersfoort Excursies. Laat u meevoeren door de grachten en singels van Amersfoort, met uitzicht op duizend jaar architectonische historie. Heerlijk kabbelend over het water, ervaar de Keistad gewoon vanaf de rondvaartboot en leer de bekendste stadsmonumenten kennen.

18.00 - 20.30 Diner

Afsluitend leggen wij uw gezelschap geheel in de watten. Uw uitje in Amersfoort wordt afgesloten met een voortreffelijk diner in een eersteklas restaurant.

Inclusief:
  • Privé-rondleiding Mondriaanhuis
  • Rondvaart
  • 3-gangen diner in restaurant naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Beleef bij Amersfoort Excursies een origineel afdelingsuitje, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitstapje, boottocht, groepsevenement, groepsactiviteit, groepsuitjes, kroegentocht, personeelsfeest, speurtochten,
steptocht, gezellig teambuilding uitje, teamuitje , familie-uitjes, vrijgezellenfeest en workshops in Amersfoort.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amersfoort starten de arrangementen van Amersfoort Excursies?
Veel uitjes starten in de buurt van het Lieve Vrouwenplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Amersfoort Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Amersfoort Excursies eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Amersfoort Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Keistad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Amersfoort Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Amersfoort Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Amersfoort Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan