Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding Mondriaanhuis – Rondvaart Amersfoort – Diner

Details over dit uitje

Amersfoort Excursies neemt uw gezelschap mee naar de mooiste bezienswaardigheden van Amersfoort, waaronder het Mondriaanhuis.

Dit combinatiearrangement wordt feestelijk afgesloten met een verrukkelijk diner in één van de beste Amersfoortse restaurants.

Tijdens dit uitstapje met collega's, vrienden of familie komt u geheel culinair en cultureel aan uw trekken.

Onderstaande tijdsindicatie is uiteraard indicatief en kan geheel op uw wensen worden aangepast.

16.00 - 17.00 Rondleiding Mondriaanhuis

De bekendste inwoner van Amersfoort is Piet Mondriaan. Deze wereldbefaamde kunstenaar werd geboren in Amersfoort, op een locatie waar momenteel schitterende tentoonstellingen zijn ingericht over zijn werk en leven.

Tijdens deze rondleiding door het Mondriaanhuis neemt een professionele gids van Amersfoort Excursies u mee naar de wereld van één van de grootste Nederlandse avant-garde kunstenaars. Onze gids weet allerlei leuke anekdotes te vertellen over de kunst in die tijd en weet u te boeien met opmerkelijke historisch en culturele bespiegelingen.

17.00 - 18.00 Rondvaart

Stap in een comfortabele rondvaartboot van Amersfoort Excursies. Laat u meevoeren door de grachten en singels van Amersfoort, met uitzicht op duizend jaar architectonische historie. Heerlijk kabbelend over het water, ervaar de Keistad gewoon vanaf de rondvaartboot en leer de bekendste stadsmonumenten kennen.

18.00 - 20.30 Diner

Afsluitend leggen wij uw gezelschap geheel in de watten. Uw uitje in Amersfoort wordt afgesloten met een voortreffelijk diner in een eersteklas restaurant.

Inclusief:
  • Privé-rondleiding Mondriaanhuis
  • Rondvaart
  • 3-gangen diner in restaurant naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Beleef bij Amersfoort Excursies een origineel afdelingsuitje, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitstapje, boottocht, groepsevenement, groepsactiviteit, groepsuitjes, kroegentocht, personeelsfeest, speurtochten,
steptocht, gezellig teambuilding uitje, teamuitje , familie-uitjes, vrijgezellenfeest en workshops in Amersfoort.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan