Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Salsa Workshop in Amersfoort

Details over dit uitje

Salsa en Merenque, de ritmes van Zuid-Amerika, vormen de belangrijke muzikale achtergrond van de Salsa Workshop van Amersfoort Excursies in Amersfoort.

Onder leiding van een professionele docent worden de basisbeginselen van deze dansen aan u verteld. Laat u meevoeren door de opzwepende muziek en al snel merkt u de levensvreugde die door deze fantastische dans wordt vertolkt.

Deze workshop in Amersfoort is prima geschikt voor een gemêleerd publiek, voor zowel mannen als vrouwen, bij voorkeur met salsa danservaring.

Er kan ook uitgegaan worden van beginners en op aanvraag kan de workshop uiteraard aangepast worden aan het niveau van het publiek!

Begin uw groepsuitje of vrijgezellenfeest met deze vrolijke workshop en misschien leren wij de bruid of bruidegom nog wat extra verleidingskunst.

Dus laat u zich maar meevoeren door de exotische ritmes van de Salsa! Geniet tussendoor van een lekker drankje en laat je meeslepen door deze prachtige dansen! En misschien komt u nog wel een leuke partner tegen, wie weet!

Programma:

- Warming-up
- Salsa los dansen
- Salsa samen dansen
- Pauze
- Salsa shines
- Salsa samen dansen

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan