Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Dinner in Amersfoort

Details over dit uitje
Speurtocht Dinner in Amersfoort

Groepsuitje of bedrijfsuitje in de avond aan het plannen in Amersfoort? Bij Amersfoort Excursies kunt u nu een gezellige speurtocht en een 3-gangen diner combineren! Wij nemen u mee naar de gezelligste restaurants en de mooiste plekjes van de stad. Zeer afwisselend en altijd boordevol lekkernijen en culinaire hoogstandjes! U bezoekt drie verschillende restaurants en gaat tussendoor ook nog even in teams op pad.

Welkom in het eerste restaurant waar wij u een smakelijke 'amuse' voorzetten en waarbij alle ins-en-outs van de speurtocht uit de doeken wordt gedaan. U krijgt van ons twee items mee, een oude stadskaart en een vragenlijst of opdrachtenboekje. Uw gezelschap wordt verdeeld in teams of koppels die elk hun eigen weg gaan en op diverse locaties onze geheimzinnige vragen zullen moeten beantwoorden. U vervolgt uw weg gestaag naar het tweede restaurant waar wij u een voortreffelijk hoofdgerecht serveren. Tijdens de maaltijd mag.......NIET worden gesproken over de vragenlijst, dat houdt het een beetje spannend.

Uiteindelijk besluit u de speurtocht gezellig in het laatste restaurant waar we gezamenlijk het dessert nuttigen en eindigen met een spectaculaire prijsuitreiking.

En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze speurtocht genoten heeft!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan