Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentocht in Amersfoort

Details over dit uitje

Voordat u uw zangkunsten in de Smartlappentocht toont, neemt de gids van Amersfoort Excursies u mee voor een wandeling door het centrum van Amersfoort.

16.00 - 18.00 Stadswandeling

Onze gids vertelt u de mooiste verhalen over de prachtige Keistad en al haar monumenten.

Tijdens deze rondleiding wordt even gepauzeerd in een gezellige kroeg, zodat u even kan uitrusten en de benen kan strekken. Tijdens deze zit komt u alvast in de stemming voor het volgende onderdeel van dit bijzondere arrangement.

18.00 - 19.00 Smartlappen zingen

Na de stadswandeling wordt een gezellige kroeg opgezocht, waar ze de geluidsisolatie goed geregeld hebben! Onze gasten hebben nogal eens de neiging te uitbundig worden tijdens het zingen van talloze oer-Hollandse Smartlappen.

Klik hier of op het screenshot om de video 'Smartlappen' van Amersfoort Excursies te bekijken.

Smartlappen (workshop, tour, boot) van Amersfoort Excursies.

Nadat de tekstboekjes zijn uitgedeeld kan het hele gezelschap van start! Durft u nog niet? U komt vanzelf in de stemming na een lekker wijntje of een koel pilsje. Laat dat maar aan de kroegbaas over!

19.15 - 21.30 Diner

Als de meligheid wat is gezakt en de maagjes gevuld moeten worden vertrekken we naar een heerlijk restaurant, waar een perfect 3-gangen diner voor u klaarstaat. Geniet van deze lekkere maaltijd en u zult opgewonden napraten over de activiteiten van de afgelopen middag!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Accordeonist
  • Smartlappen tekstboekjes
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan