Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour in Amersfoort

Details over dit uitje
tandem tour amersfoort

De Tandemtour in Amersfoort is teambuilding per tandem, ooit van gehoord? Amersfoort Excursies biedt het u in Amersfoort. Twee man, één fiets: makkie?

Maar reken er maar op dat het samenwerken is! Wie stuurt? Wie trapt het hardst? En wie doet dus het minst? Welke route; rechts of links? Of misschien toch maar rechtdoor…

Dat laatste probleem lossen wij voor u op. Onze gids wijst u tijdens deze tandemtour de juiste en leukste weg door het centrum van Amersfoort.

Langs de grachten en de koppelpoort, door de smalle steegjes en over de bruggen. Beleef de Keistad op uw gemak, maar zie meer dan als u zou lopen.

Onderweg stoppen we tijdens de tandemtocht natuurlijk even om op een terrasje uit te blazen en om echtelijke ruzies uit te laten doven! Natuurlijk niet, jullie zijn samen een echt team en rijden als volleerde tandemcoureurs! Natuurlijk…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Tandem
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan