Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij – Rondleiding – Diner in Amersfoort

Details over dit uitje

Amersfoort Excursies heeft voor u in Amersfoort een heerlijke culinair en cultureel arrangement georganiseerd: een Wijnproeverij met Rondleiding en Diner.

U leert de stad een stuk beter kennen, mits u natuurlijk niet te diep in het glaasje heeft gekeken. Want wat staat u te wachten?

16.30 - 18.00 Wijnproeverij

Proef de wijnranken van de mooiste wijnregio’s van de wereld en laat onze professionele wijnconnaisseur u de fijne kneepjes van het proeven (en uitspugen) uitleggen. Droog, zoet, aroma's van frambozen en bramen, gecomplementeerd door tonen van chocolade, zoete specerijen en vanille, een volle body, erg geconcentreerd met een elegante afdronk en wat toast van het Franse eiken die perfect geïntegreerd zijn met talloze fruitaroma's. Krachtig en complex verdeelde druivensoorten. Kunt u onze connaisseur nog een beetje volgen of begint het u te duizelen?

18.00 - 19.00 Rondleiding

Volkomen bedwelmd en verzadigd door de wonderen van het druivennat en de verbale talenten van de wijnconnaisseur zult u nu kennis maken met een vakbekwame gids, die u meeneemt op een heerlijke stadswandeling. Bekijk de prachtige barokke panden en de oude grachten van de Amersfoortse binnenstad en laat u zich maar eens inspireren door de historische avonturen van roemrijke Amersfoortse notabelen.

19.00 - 21.00 Diner

Als fenomenale afsluiting op dit heerlijke arrangement 'sluiten wij u op' in één van de lekkerste restaurants van Amersfoort, waar u een heerlijk 3 gangen dinerzult verorberen en met een voldaan gevoel de Keistad kan verlaten.

Inclusief:
  • Proeven de wijnen
  • Brood, kaasjes en water
  • Enthousiaste begeleiding (échte Amersfoorter mat jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid luxe 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan