Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop IJssculpturen maken in Amersfoort

Details over dit uitje
ijssculptuur workshop

Voor kleine en grotere groepen, schoolklassen en dagjes uit met familie of vrienden of gewoon met de hele bedrijfsafdeling, deze workshop IJssculpturen maken van Amersfoort Excursies is voor iedereen die zijn 'innerlijke Eskimo' naar boven wilt laten komen. Onder leiding van een 'IJssculptuur Rodin' gaan jullie aan de lag om een ijskoud beeldhouwwerk uit een groot stuk ijs te hakken.

Het is altijd handig om te beginnen met wat schetsen op papier voordat het blok ijs wordt aangeraakt. Daarna kan worden begonnen met het ijscarven, zoals dat ook wel wordt genoemd. Ga aan de slag met hamer en beitel en begin met schuren en schaven. Je begint eerst met de grote lijnen waarna je langzaam focust op de details.

Met z'n allen lekker hakken in een groot stuk ijs

Op roulatiebeurt werken aan een mooi groot ijssculptuur kan natuurlijk ook. Bedenk een centraal thema en ga daarmee aan de slag. Voordat het zover is moet iedereen goed weten hoe het ontwerp eruit ziet etc..In een team een stuk ijs te lijf gaan vergt wat meer voorbereiding maar is wel leuk voor een bedrijfsuitje met de hele afdeling of een ander groepsevenement.

Natuurlijk zal er een hoofdprijs worden uitgereikt aan de makers van de mooiste ijssculptuur. Veel plezier tijdens deze creatieve workshop van Amersfoort Excursies!

Inclusief:
  • Welkom door begeleiders
  • Uitleg over gereedschap en schetsen maken
  • Sculptuur maken en ijscarven
  • Buitenlocatie Amersfoort
  • Beoordeling door jury
  • Fraaie hoofdprijs voor het mooiste beeldhouwwerk
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Amersfoort Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. Jullie kunnen altijd voor minder personen boeken als je bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan