Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop IJssculpturen maken in Amersfoort

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop IJssculpturen maken in Amersfoort

Voor kleine en grotere groepen, schoolklassen en dagjes uit met familie of vrienden of gewoon met de hele bedrijfsafdeling, deze workshop IJssculpturen maken van Amersfoort Excursies is voor iedereen die zijn 'innerlijke Eskimo' naar boven wilt laten komen. Onder leiding van een 'IJssculptuur Rodin' gaan jullie aan de lag om een ijskoud beeldhouwwerk uit een groot stuk ijs te hakken.

Het is altijd handig om te beginnen met wat schetsen op papier voordat het blok ijs wordt aangeraakt. Daarna kan worden begonnen met het ijscarven, zoals dat ook wel wordt genoemd. Ga aan de slag met hamer en beitel en begin met schuren en schaven. Je begint eerst met de grote lijnen waarna je langzaam focust op de details.

Met z'n allen lekker hakken in een groot stuk ijs

Op roulatiebeurt werken aan een mooi groot ijssculptuur kan natuurlijk ook. Bedenk een centraal thema en ga daarmee aan de slag. Voordat het zover is moet iedereen goed weten hoe het ontwerp eruit ziet etc..In een team een stuk ijs te lijf gaan vergt wat meer voorbereiding maar is wel leuk voor een bedrijfsuitje met de hele afdeling of een ander groepsevenement.

Natuurlijk zal er een hoofdprijs worden uitgereikt aan de makers van de mooiste ijssculptuur. Veel plezier tijdens deze creatieve workshop van Amersfoort Excursies!

Inclusief:
  • Welkom door begeleiders
  • Uitleg over gereedschap en schetsen maken
  • Sculptuur maken en ijscarven
  • Buitenlocatie Amersfoort
  • Beoordeling door jury
  • Fraaie hoofdprijs voor het mooiste beeldhouwwerk
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Amersfoort Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. Jullie kunnen altijd voor minder personen boeken als je bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amersfoort starten de arrangementen van Amersfoort Excursies?
Veel uitjes starten in de buurt van het Lieve Vrouwenplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Amersfoort Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Amersfoort Excursies eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Amersfoort Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Keistad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Amersfoort Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Amersfoort Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Amersfoort Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan