Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Restaurant

Reserveer meteen een restaurant bij uw uitje of arrangement. Door de samenwerking met de lokale horeca is Amersfoort Excursies in staat u een interessante variëteit aan uitstekende restaurants te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van Amersfoort. Of uw voorkeur nu uitgaat naar Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse tortilla’s Indonesisch Ajam Smoor of Hollandse Hutspot; niets is onmogelijk!

Al deze geselecteerde restaurants beschikken uiteraard over goede groepsfaciliteiten en serveren speciale kwalitatieve groepsmenu’s. De restaurants zijn geschikt voor ontvangst met koffie en gebak, maar u kunt er uiteraard ook genieten van een uitgebreide lunch en een heerlijk diner.Vraag ons naar de meest actuele restaurantlijst en eet smakelijk!

Al deze geselecteerde gelegenheden beschikken uiteraard over goede groepsfaciliteiten en serveren speciale kwalitatieve groepsmenu’s. Ze zijn geschikt voor ontvangst met koffie en gebak, maar u kunt er uiteraard ook genieten van een uitgebreide lunch en een heerlijk diner.

Neem contact met ons op en vraag naar de meest actuele restaurantlijst en eet smakelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan