Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail Party & Tapas Fiësta in Amersfoort

Details over dit uitje

Shaken, stirred: wat is beter? Probeer de techniek onder de knie te krijgen in de Cocktail Party & Tapas Fiësta van Amersfoort Excursies in Amersfoort.

17.00 - 19.30 Cocktail Workshop

'Shaken, not stirred'; hiermee maakte James Bond in menig 007-film kenbaar hoe hij zijn Martini het liefst liet bereiden. Laat u zich tijdens dit groepsarrangement in Amersfoort alles uitleggen over het bereiden van de perfecte cocktails. Dat een echte Martini niet rechtstreeks uit de fles komt wist u hoogstwaarschijnlijk al, maar wat nu eigenlijk de beste bereidingswijze is (shaken or stirred)? Leer alles over de grote verscheidenheid aan (soms erg onverwachte) ingrediënten.

Na deze workshop kunt u niet alleen op de juiste wijze cocktails shaken, maar ook vertellen wat u precies maakt en waarom uw cocktail goed zal smaken. Natuurlijk mag u zelf ook nog even een slokje proeven! Voor de echte fijnproevers shaken we ze, indien noodzakelijk, zelfs alcoholvrij!

19.30 - 21.30 Tapas Fiësta

Na deze leerzame en lekkere Cocktail Workshop van Amersfoort Excursies kunt u heerlijk onderuit zakken en napraten over de opgedane ervaringen van deze middag. Geniet van een fantastisch 3-gangen diner met alle ingrediënten die de Spaanse keuken in huis heeft. U bestelt gewoon nog een cocktail om het af te leren en smult ondertussen van de heerlijkste Spaanse hapjes uit Zuid-Europa.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Cocktails
  • Materiaal
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan