Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Amersfoort

Details over dit uitje

De Crazy Dinner Game van Amersfoort Excursies staat garant voor een culinaire avontuurlijke ontdekkingsreis, met verrukkelijk eten en hilarische opdrachten.

Wat gaat u doen? U wordt door één van onze ervaren hosts onthaald in de binnenstad van Amersfoort. Hier wordt uw gezelschap verdeeld in een aantal teams, dat met en tegen elkaar zullen strijden.

U krijgt van ons een videocamera waarmee u de opdrachten die u met uw team uitvoert dient vast te leggen. Welke dat zijn, houden we voorlopig nog maar even geheim! Het enige dat we kunnen vertellen, is dat de opdrachten voor veel hilariteit zullen zorgen en dat u ze per telefoon doorkrijgt…

Tijdens dit leuke evenement gaat u genieten van diverse gangen in verschillende restaurants. Het decor van de Crazy Dinner Game verandert voortdurend en tijdens het dessert in het laatste etablissement zal uitgezocht worden welk team met onze fantastische hoofdprijs naar huis gaat!

Uiteraard krijgt u de door u zelf gemaakte video thuisgestuurd als blijvende herinnering aan deze bijzondere dag!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Gebruik van videocamera
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan