Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette diner met butler in Amersfoort

Details over dit uitje
etiquette-workshop-diner

"Hoe heurt het eigenlijk?" Leer het allemaal tijdens het altijd gezellige Etiquette diner van Amersfoort Excursies. Op een gezellige locatie leren jullie jezelf te gedragen! Onder leiding van onze eigen Jort Kelder, die voor deze gelegenheid als butler in rokkostuum is gestoken, leren jullie de finesses van de etiquette tijdens een voortreffelijk 3-gangen diner. Deze butler weet als geen ander wat er voor nodig is om aan te sluiten bij de 'nouveau riche'.

De jarenlange ervaring en het oneindige enthousiasme van uw gastheer zorgt ervoor dat het Etiquette diner niet alleen leerzaam is, maar ook een gezellig en zeer smakelijk bedrijfsfeest of familie-uitje wordt. Hij vertelt jullie de leukste anekdotes over zijn ervaringen bij diverse beroemde werkgevers.

Tijdens de workshop worden onder andere kennis maken met mensen, tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en hoffelijkheid behandeld.

Ook worden jullie zelf aan het werk gezet en getest op jullie etiquettevaardigheden! Na afloop van het diner zijn jullie niet alleen stuk voor stuk een ideale tafelgast, maar ontvangen jullie ook allemaal een prachtig etiquettecertificaat!

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatiehuur Amersfoort
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Amersfoort Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. Jullie kunnen altijd voor minder personen boeken als je bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan