Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit

Ik Hou van Holland Dinerspel in Amersfoort

Details over dit uitje

In Amersfoort zal de quizmaster van Amersfoort Excursies bij het Ik hou van Holland Dinerspel grappige, interessante vragen stellen over de muziekhistorie.

Uw gezelschap wordt verdeeld in twee teams, zodat u onderling nog eens fijntjes kan discussiëren over het juiste antwoord. Onze quizmaster is streng doch rechtvaardig! Concentratie, creativiteit en een goed luisterend oor zijn cruciaal. Laat u zich niet van de wijs brengen door de concurrenten en sla uw slag op het juiste moment.

Geef tijdens deze quiz ook antwoord op vragen als hoeveel Nederlanders het liefst ochtendseks genieten dan vrijen in de avond? Of BN-ers uitbeelden zonder hun namen te noemen en noem maar op!

Ondertussen geniet u tijdens dit avondarrangement van een overheerlijk 3-gangen diner! Natuurlijk proeft u bij elk nieuw gerecht even in alle rust van het eten, stilte voor de storm misschien want er komt na elke gang weer een originele vraag op u af!

Geniet van dit unieke 'Ik Hou van Holland Diner' en vergeet niet na afloop met de hoofdprijs naar huis te gaan. U kunt natuurlijk na afloop van dit evenement altijd nog even een kijkje nemen in de kroegen van deze prachtige stad! Veel plezier!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan