Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht – Diner Grillrestaurant in Amersfoort

Details over dit uitje

Met familie of collega's de stad Amersfoort verkennen? Kies dan de Kroegentocht - Diner Grillrestaurant tour, met een bekwame gids van Amersfoort Excursies.

16.00 - 19.00 Kroegentocht

Hij of zij kan u onderweg ook allerlei leuke verhalen en anekdotes vertellen over de populariteit en de historie van de diverse etablissementen. Uiteraard kunt u in ieder café een drankje uitkiezen. U mag het zeggen: een pikketanussie, jajempie of liever gewoon een borrel? (drankjes zijn voor eigen rekening).

Enne...wees niet ongerust: de gids weet de weg terug!

19.00 - 21.30 Diner Grillrestaurant

Na de kroegentocht gaat u heerlijk steengrillen in één van de gezelligste restaurants van Amersfoort, om uw vingers bij af te likken! Bij Amersfoort Excursies reserveren wij voor u in dit avondarrangement het beste grillrestaurant. Geniet van een lekker wijntje en een fantastisch stukje vlees.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Professionele begeleider (met jarenlange ervaring)
  • 3 Kroegstops
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 45,00 p.p. excl. BTW

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig 'event' te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan