Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met gids door Amersfoort

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding met gids door Amersfoort

Ga mee met de rondleiding Amersfoort van Amersfoort Excursies en bekijk samen met onze gids alle waardevolle plekken en gebouwen van de Keistad, die u zelf mogelijk niet had kunnen ontdekken.

Amersfoort is een stad met een rijke geschiedenis. De historische binnenstad telt 380 rijks- en 275 gemeentelijke monumenten en een zeer oude synagoge.

Heeft u ooit geweten dat Amersfoort het èchte middelpunt van Nederland is? In dit middelpunt van Nederland staan bezienswaardigheden die u een keer gezien moet hebben!

Zo zult u onder andere kennis maken met Onze Lieve Vrouwentoren (de op 2 na hoogste toren van Nederland), door de Amersfoorters ook wel ‘Lange Jan’ genoemd. Deze toren is het punt van waaruit heel Nederland kadastraal is vastgesteld. De gidsen van Amersfoort Excursies zullen u dit middelpunt van Nederland laten beleven.

Ook is Amersfoort al sinds de 14e eeuw een stad met vele bierbrouwerijen. Door smaakverandering en concurrentie is de laatste oorspronkelijke brouwerij 30 jaar geleden gesloten. Echter zijn vele oude gebouwen die verband houden met de bierhistorie van Amersfoort nog wel aanwezig en opgenomen in onze tour door de Keistad.

Daarnaast zult u uiteraard kennis maken met hetgeen Amersfoort bekend om staat, namelijk haar zwerfkei; de Amersfoortse Kei. Ook nemen we u mee langs de water- en landpoort De Koppelpoort en het Hofje van Poth; één van de oudste hofjes van Nederland en daarnaast naar nog veel meer bezienswaardigheden die u niet wilt missen!

Amersfoort, een Kei van een stad!

Inclusief:
  • Pauze in een typisch Amersfoorts café
  • Professionele privé begeleider (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amersfoort starten de arrangementen van Amersfoort Excursies?
Veel uitjes starten in de buurt van het Lieve Vrouwenplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Amersfoort Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Amersfoort Excursies eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Amersfoort Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Keistad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Amersfoort Excursies kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Amersfoort Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Amersfoort Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan