Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Museum Flehite Amersfoort

Details over dit uitje

Boek een Rondleiding Museum Flehite met een vakkundige gids van Amersfoort Excursies. Kom alles te weten over de historie en het leven in oud-Amersfoort.

Het museum is gehuisvest in drie voormalige oude muurhuizen die omstreeks 1540 zijn gebouwd. Het bezit een zeer omvangrijke collectie van schilderijen, stillevens, plattegronden, kaarten en stadsgezichten met als hoofdonderwerp, het oude Amersfoort vanaf de 17e eeuw.

Kent u het schilderij 'Gezicht op Amersfoort' van Matthias Withoos? Onze gids vertelt u alles over dit schitterende stadsgezicht uit de 17e eeuw.

In circa een uur loopt u samen met de gids langs tal van andere prachtige kunstwerken. Ook voor een origineel schoolreisje of tour met de hele klas naar dit unieke museum kunt bij Amersfoort Excursies terecht.

Onze professionele gidsen hebben jarenlange ervaring in het vertellen van boeiende anekdotes over de stad en haar historie.

Na deze rondleiding een stukje varen of wandelen door het centrum van Amersfoort? Amersfoort Excursies heeft tal van aantrekkelijke arrangementen om van uw uitje in Amersfoort een heerlijke belevenis te maken. Stel al uw vragen aan onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Privé-rondleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan