Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Tour in Amersfoort

Details over dit uitje

Wilt u Amersfoort eens van dichtbij bekijken, maar dan knorrend op een scooter? Bij Amersfoort Excursies boekt u zo een toeristische Scooter Tour met gids.

Hij of zij brengt u langs alle prachtige bezienswaardigheden van de stad en zorgt ervoor dat iedereen bij elkaar blijft!

De Koppelpoort, Onze-Lieve-Vrouwentoren, de grachten en de muurhuizen, het zijn maar een paar van de onderdelen die u tijdens deze coole scootertour aandoet.

De scooters waar u met uw gezelschap op rijdt, rijden maar 25 km/uur, dus u hoeft geen helm op. Dat maakt het bezichtigen van de stad toch een stuk prettiger!

Uiteraard kunt u deze tour altijd even onderbreken voor een drankje of een hapje, maar laat het ons wel even tijdig weten.

Handig om te weten!

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te besturen is 18 jaar en u dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Scooterhuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Tegen een meerprijs van € 22,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan