Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Segway Workshop in Amersfoort

Details over dit uitje

Met professionele Segway-experts van Amersfoort Excursies gaan we in Amersfoort tijdens de Segway workshop dit behendige karretje eens uitgebreid testen.

De Segway is een kleine grappige tweewieler, die wel wordt gezien als het vervoersmiddel van de toekomst.

Rijden met dit apparaat is een kwestie van evenwicht en behendigheid, en voorzichtig de gashendel bedienen natuurlijk. Milieuvriendelijk en nog snel ook, de Segway is een handige manier om je voort te bewegen en boven de massa uit te stijgen.

Gezellig met je vrienden en vriendinnen een stukje rijden door het centrum van Amersfoort, hier en daar even stoppen om te kijken of de wielen er nog aan zitten!

De Segway Trial Run van Amersfoort Excursies is ook een leuk event voor je vrijgezellenfeest natuurlijk. Alleen die bruidsjurk, dat wordt moeilijk…

De begeleiders van Amersfoort Excursies laten er geen gras over groeien. De Trial Run in het Engels? No problem. De Trail Run op een specifieke locatie? Noem uw locatie en wij zorgen voor het materieel, een goed humeur en een volle accu!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Professionele gids (échte Amersfoorter met jarenlange eravring)
  • Segway
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan