Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Solextour in Amersfoort

Details over dit uitje

Rustig maar gestaag doorknetteren langs de grachten van Amersfoort, tijdens de populaire Solextour, onder leiding van de gids van Amersfoort Excursies.

Onderweg kunt u nog eens nadenken of dit populaire vervoersmiddel uit de jaren 60 niet aan een wedergeboorte toe is. Misschien sluit u zich nog aan bij zo’n echt solexclubje?

Iedere Solex-sleutelaar moet soms improviseren om zijn dierbare vervoersmiddel weer aan de gang te krijgen. Gelukkig heeft u daar niets mee te maken en kunt u gelijk opstappen.

Onze Keistad Solexen zijn niet te hip, maar precies zoals het hoort, niet te vermoeiend (wel even ‘aanfietsen’, maar dan gatie vanzelf)! En zéker niet te saai; dat zult u merken aan de vele reacties van omstanders die u voorbij zien scheuren (nou ja, scheuren…)

De mooiste stad per misschien wel het mooiste vervoermiddel, maak het mee met Amersfoort Excursies! Ook gaat er een van onze vakbekwame gidsen met u mee, om u alles wat u nog niet wist over onze Keistad te vertellen!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amersfoorts café
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Solex
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan