Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Onder de Amersfoorters

Details over dit uitje

Amersfoort Excursies neemt u in het stadsspel Onder de Amersfoorters mee voor een 3,5 uur durende speurtocht om met de lokale bevolking kennis te maken.

U zult tijdens dit spel in het centrum van Amersfoort allerlei leuke opdrachten moeten vervullen. Wellicht moet u de hulp van de bewoners, de middenstanders of de kroegbazen wel inroepen!

U zult hierbij kennis maken met de echte Amersfoorters en zijn gewoontes. Geniet tussendoor van een lekker Amersfoorts biertje in combinatie met alle mooie uitzichten die de stad u te bieden heeft.

Na afloop van het spel zullen we even uitblazen op een lekker terras en een drankje tot ons nemen. Deze speurtocht is uitstekend geschikt om de echte Amersfoortse sfeer te proeven, voor een snufje 'couleur locale', om het zo maar te zeggen.

U kunt natuurlijk ook altijd uw speurtocht afsluiten met een heerlijk diner! Bij Amersfoort Excursies zullen wij van uw dagje Amersfoort een unieke belevenis maken!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 Drankjes
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Teambuilding, ook leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan