Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptour met Gids in Amersfoort

Details over dit uitje

Maak een steptour met gids in Amersfoort! In plaats van een kleffe fitnesszaal neemt Amersfoort Excursies u mee op een 2 uur durende tocht door het centrum.

Onder leiding van een vakkundige begeleider gaat u per step langs alle gezellige plekken van de historische binnenstad en vliegt het stadsleven in een tour aan u voorbij! Sportief en Fun!

Onderweg kunt u natuurlijk nog even aanleggen voor een drankje en een . En daar gaan we weer, langs de mooiste plekken van de stad. Af en toe even stoppen voor een fotomomentje, dat kan!

Deze steptour is erg geschikt voor uw vrijgezellendag of een sportief uitje voor al uw vrienden. Kijken wie de gids kan bijhouden! Veel plezier!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amersfoorts café
  • Enthousiaste begeleiding
  • Step
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan