Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapas Stappen in Amersfoort

Details over dit uitje

Geniet bij Tapas Stappen met gids van Amersfoort Excursies in Amersfoort van de lekkerste tapas in verschillende restaurants én van de prachtige stad.

Amersfoort Excursies biedt u heerlijk dineren én na iedere gang vertrekt u samen met de begeleider voor de volgende wandeling.

Hij of zij kent namelijk alle mooie plekken van de Keistad zodat u niet alleen lekker eet, maar ook nog is wat opsteekt!

Een hele avond met je collega's uit eten hoeft geen ellenlange zit te zijn. Op deze wijze dineert u voortreffelijk en ziet u de mooiste plekjes van Amersfoort. Deze tweede stad van de provincie Utrecht is zeker een bezoekje waard. Het historische centrum bevat een schat aan bezienswaardige monumenten.

Zo mag u de Koppelpoort en de Onze-Lieve-Vrouwentoren niet missen. Bijkomend voordeel is dat u niet bang hoeft te zijn voor de weegschaal, want u krijgt lichaamsbeweging genoeg!

Als afsluiting kunt u genieten van een fantastisch grand dessert.

Programma-indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht in het eerste restaurant
18.45 - 19.45 Tour
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht in het tweede restaurant
21.00 - 22.00 Tour
22.00 - 22.30 Nagerecht in het derde restaurant

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Tapas diner in 3 restaurants
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan