Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Salsa-Tapas-Swingnight in Amersfoort

Details over dit uitje

Opzwepende, exotische muziek uit het verre Cuba, in Amersfoort; maak u klaar voor de Salsa-Tapas-Swingnight met diner, van Amersfoort Excursies.

17.00 - 18.00 Salsa Workshop

Onder leiding van een professionele docent worden de basisbeginselen van deze dansen aan u verteld. Laat u meevoeren door de opzwepende muziek en al snel merkt u de levensvreugde die door deze fantastische dans wordt vertolkt.

Deze workshop in Amersfoort is prima geschikt voor een gemêleerd publiek, voor zowel mannen als vrouwen, bij voorkeur met salsa danservaring. Er kan ook uitgegaan worden van beginners en op aanvraag kan de workshop uiteraard aangepast worden aan het niveau van het publiek!

Waant u zich in het Havanna van de jaren 50 waar de Salsa als levenskracht iedereen opzweept en waar het zeer plezierig toeven is.

18.15 - 20.30 Spaans Diner

Na de salsa workshop kunt u heerlijk onderuit zakken en napraten over de opgedane ervaringen. Ondertussen krijgt u een variëteit aan Spaanse gerechten voorgeschoteld, de één nog lekkerder dan de ander. Misschien hebt u hierna alweer zin om met de voetjes van de vloer te gaan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Uitgebreid 3-gangen Tapas diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan