Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Dinner in Amersfoort

Details over dit uitje

U stapt voor Biking Dinner in Amersfoort op de fiets, met een gids van Amersfoort Excursies, om het historische centrum van dichtbij te bekijken.

Tijdens deze fietstocht bezoekt u drie verschillende restaurants waar u heerlijk gaat genieten van de lekkerste gerechten.

Ideaal voor dat leuke dagje uit met vrienden of familie!

‘Biking Dinner’ begint met een lekker voorgerecht in een toprestaurant, waarna onze gids u al snel meeneemt voor de eerste fietstocht.

Onderweg komt u van alles te weten over de bekendste monumenten van de Keistad en stapt u zo nu en dan eens af voor een culinaire verrassing.

Of het nu een gezellig restaurantje is bij de Koppelpoort of een exquise verrassing op het Lieve Vrouwekerkhof, de weg er naar toe is bezaaid met fraaie verhalen over deze historische stad. Daarnaast zorgt het ook nog, niet geheel onbelangrijk, voor de broodnodige beweging!

Tijdens het dessert komt u erachter dat u nog iets mist, een welkome afsluiting van een unieke excursie. Wat dacht u van een lekker likeurtje, uitzicht op de historische binnenstad en… een chocolaatje?

Geniet van deze unieke tour door een van de mooiste steden van Nederland.

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Fietstocht deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Fietstocht deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele begeleider (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige ‘Biking Dinner’ tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan