Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand Up Comedy Dinner in Amersfoort

Details over dit uitje

In hartje Amersfoort treft u een stand-up comedian, die u tijdens dit heerlijke drie-gangen Stand Up Comedy Dinner van Amersfoort Excursies gaat vermaken.

Niet verslikken wordt moeilijk, want de grappen en grollen vliegen u tijdens dit diner zo om de oren!

Natuurlijk laten we u ook lekker genieten van de maaltijd, maar tussen de bedrijven door maakt de comedian het pas echt gezellig! Al snel zit u schuddebuikend te luisteren naar de grappen, grollen en dijenkletsers die hij voor u in petto heeft. U zult uw best moeten doen om het niet uit te proesten van het lachen!

Het is een heerlijk programma vol afleiding, verwennerij en buikschuddende verhalen. Uiteraard voorzien van improvisaties en scherp commentaar op het dagelijkse leven.

Uitstekend geschikt voor een ontspannen familie-uitje of een uitstapje met vrienden en vriendinnen! Vertel uw wensen aan onze eigen hilarische medewerkers. Overal valt een mouw aan te passen.

Veel plezier en tot ziens in het door u uitgekozen toprestaurant!

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner
  • Professionele Comedian
  • Locatie hartje Amersfoort
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor

€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan