Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht – Rondwandeling in Amersfoort

Details over dit uitje

Een kroegentocht met rondwandeling door Amersfoort met een gids van Amersfoort Excursies, die u in contact brengt met het gezellige uitgaansleven.

U heeft niet volledig van Amersfoort genoten als u niet hebt deelgenomen aan deze tour. Tenminste, dat vinden wij van Amersfoort Excursies.

Samen met een ervaren gids (nee, géén notoire zatlap of kroegloper!) bezoeken we een aantal typisch Amersfoortse cafés. Onze gids vertelt u ondertussen tijdens een stadswandeling alles over de historie van de stad en wat ludieke feitjes omtrent de kroegcultuur.

In iedere kroeg heeft u de mogelijkheid om een drankje te nuttigen en terwijl u daarvan geniet, vertelt de gids over de historie van de buurt, het café, de vaak markante eigenaren en de meest bijzondere gasten. Hoe ontspannend wilt u het hebben?

En let goed op wanneer de gids vertelt, aan het einde van deze stadswandeling gaan we u overhoren! Haha!

Inclusief:
  • Verschillende kroegstops in typisch Amersfoortse cafés (exclusief drankjes)
  • Professionele begeleider (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan