Kies uit 130+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amersfoort
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Amersfoort

Details over dit uitje

Groepsuitje in Amersfoort organiseren met wat onnavolgbaar avontuur en spanning? Wat dachten jullie van even uitgebreid dineren op drie verschillende locaties en tussen de gerechten door op zoek gaan naar een Rat in plaats van een Mol?

Het Wie is de Rat Diner arrangement van Leiden Evenementen is nog leuker dan dat populaire Tv-programma waarin de deelnemers allerlei spannende opdrachten moeten doen en intussen pootje worden gelicht door een verrader die zijn identiteit tot het eind toe geheim houdt.

Vooral wordt jullie gezelschap verdeeld in verschillende teams. Welk team doorstaat alle spelrondes het beste en wie weet de Rat te ontmaskeren. Dit mannetje of vrouwtje probeert door middel van diverse geheimzinnige sabotageacties de boel te verstieren.

Elk team krijgt de kans om tussen de verschillende gerechten door ervoor te zorgen dat de vele breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten worden opgelost. De aanwezigheid van de Rat zal dit wel wat moeilijker maken. Alleen teambuilding zorgt ervoor dat je de opdrachten succesvol weet uit te voeren!

Wanneer jullie in het laatste restaurant aanschuiven voor een nagerecht, is het ook tijd om het beste team in 't zonnetje te zetten en de 'Wie is de Rat' hoofdprijs uit te reiken aan dat ene team dat goed heeft samengewerkt. De best presterende Rat kan vervolgens ook nog even al zijn of haar streken aan het voltallige gezelschap onthullen.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Prijs voor het beste team en de best presterende Rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens je knip hoeven te trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maak je gebruik van ons speciale drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan